Този сайт използва вашата информация докато сте в него. Запознайте се..

Всички продукти

Водопровод и канализация

Предлагането на качествени и атрактивни за нашите клиенти продукти на месинговата водопроводна арматура е един от приоритетите на Дека Трейд ООД.

При нас ще откриете разнообразие от продукти и размери на фитинги с хромирано покритие. Всички фитинги от тази серия са изработени от месинг с качествени резби и надеждно хром-никелово покритие.

Чугунените поцинковани фитинги са традиционно силен продукт на Българския пазар. Ние в Дека Трейд залагаме на един различен продукт – чугунените поцинковани фитинги на Gebo – серията Platunum Line.

Стоманените поцинковани фитинги, предлагани от Дека Трейд са качествени продукти на италианския производител Raccorfer. При нас ще откриете разнообразие от модели и размери от поцинковани стоманени фитинги и удължители.

Дека Трейд предлага фитинги от висококачествен месинг с прецизна изработка, за да отговори на потребностите на своите клинети. Продукта, който предлагаме гарантира качество и надеждност.

За да отговорим и на специфичните потребности и високи очаквания към качеството на месинговите фитинги предлагаме и серия усилени фитинги с матирано покритие разнообразие от модели и размери от поцинковани стоманени фитинги и удължители.

Дека Трейд ООД е дистрибутор на гъвкавите съединения за вода на Булмат. Гъвкавите връзки са произведени в България и се отличават с отлично качество и прецизна изработка. Партньорството между двете фирми гарантира отлични възможности за Вашият бизнес.

ППР тръбите и фитинги са основен продукт в изграждането на водопроводните системи в днешни дни. Дека Трейд ООД предлага едно качествено решение – продуктите не EVS Plast. Дека Трейд предлага голямо разнообразие от модели и размери – тръби и фитинги с марката EVS Plast.

В тази категория ще намерите висококачествени ППР скоби за тръби с различно приложение и размери. ППР скобите, които предлага Дека Трейд ООД са произведени в Чехия от MCH.

Дека Трейд поддържа на склад и предлага на изключително изгодни условия полиетилеови тръби с висока плътност (PEHD) с размери от ф20 до ф63. ПЕ тръбите, произведени от Химипласт са висококачествени тръби по стандарт PE100, който гарантира дълъг живот и експлоатационен срок на продукта.

При нас ще намерите разнообразие от фитинги за полиетиленови тръби, водовземни скоби и кранове. Серията на компресионните фитинги за ПЕ тръби предлага здравина и качество и атрактивни ценови условия.

Дека Трейд предлага висококачествени редуцир вентили и самопочистващи филтри с високо качество. Тези специфични продукти са важен елемент в системата, в която се използват и качеството на продукта е от съществено значение. Именно затова Дека Трейд ООД предлага продуктите на италианската фирма Malgorani като гаранция за качество и безпроблемна работа.

Предлагаме решения за филтриране и пречистване на питейна вода. Филтърните системи предлагани от Дека Трейд ООД са висококачествени продукти с широко приложение.

Дека Трейд е вносител на широка гама битови и промишлени водомери, топломери и аксесоари с марката B-meters. B-meters е италиански производител с традиции и доказано име на европейския и световен пазар. Продуктите, предлагани от Дека Трейд

Водомерите Беласица са добре познат продукт на пазара. Българските стоки и в частност марката Беласица е синоним за качество и надеждност. Дека Трейд предлага различни модели водомери – битови и промишлени водомери с марка Беласица

Месинговата водопроводна арматура с марка Сакар е още една група продукти произведени в България. При месинговата водопроводна арматура Сакар, акцента е качеството и надеждността на продуктите.

Дека Трейд ООД предлага широка гама помпи за битово водоснабдяване, както и аксесоари за водоснабдителни системи. Дека Трейд ООД е официален вносител на помпи и помпени системи с марката ELPUMPS Унгария, също така предлага и добре познатите помпи и водоснабдителни системи Wilo. При нас ще намерите и различни аксесоари и компоненти за водоснабдителни системи.

Разнообразни модели и размери маркучи, които намират широко приложение в различни сфери на дейност. Дека Трейд предлага голям избор от градински маркучи за поливане, които удоволетворяват всеки вкус и предпочитания. В тази категория ще намерите още маркучи за газ, кондензационни маркучи и маркучи за перални машини.

В тази категория ще намерите фитинги за градински маркучи, градински пистолети за поливане и различни модели градински пръскалки. Продуктите на Дека Трейд ООД за градината предлагат традиционното качество съчетано с изгодни цени за всички наши клиенти.

За нашите клиенти сме подбрали различни модели и размери скоби с широко приложение. Тук ще намерите метални скоби с гумено уплътнение за закрепяне на тръби, различни модели скоби за водни съединения, ленти за скоби и аксесоари за тях.

Тук са нашите предложения с които уплътняването на резби и водни съединения ще бъде бързо, лесно и качествено. На Ваше разположение са тефлонови ленти с различно приложение, тефлонови конци и кълчища, течен тефлон и други аксесоари, уплътнители с различен диаметър и резервни уплътнения.

Дека Трейд ООД разполага с качествени продукти от чугун за промишлени цели. Ще намерите шибърни кранове, у-филтри и други изделия. Възможна е доставка по предварителна заявка на чугунена промишлена арматура.

Дека Трейд предлага черни стоманени фитинги. На склад има черни стоманени фитинги и фланци за заваряване.

В продуктовия каталог на Дека Трейд ООД ще ПВЦ тръби и фитинги с марка Valdom. Нашите продукти се произвеждат в една от най-модерните фабрики в Европа по най-високи стандарти за качество. ПВЦ тръби и фитингите Valdom са перфектния избор за всеки, който търси високо качество на изгодна цена.

Системи за линейно отводняване на Mufle. Професионални продукти за линейно отводняване с европейски произход и качество. Канали и аксесоари за канали.

Професионални сифони и водосточни казанчета. Висококачествени продукти с отлично качество за професионално приложение. Дека Трейд ООД предлага различни модели сифони и водосточни казанчета произведени в Чехия от MCH.

Отопление

Дека Трейд ООД предлага чугунени и стоманени котли на твърдо гориво. Имате избор от различни марки и модели – чугунените котли THOR и Solitherm, добре познатия Viadrus. Котлите с марка Thermolux – Solid Steel предлагат и големи мощности до 700kw. Дека Трейд е официален вносител и на котлите с марка ATMOS – висококачествени пиролизни котли.

При нас ще намерите продуктите на един качествен производител на продукти добре познати на пазара – ALFA PLAM. Продуктовата гама, която предлагаме включва комбинирани готваркски печки с водна риза Alfa Term с различна мощност и цвят, печката с водна риза Central, както и възможност за доставка на продукти по заявка от клиента в разумни срокове и цени.

Дека Трейд ООД предлага и пелетни камини, произведени от Alfa Plam – сухата пелетна камина Luca и камините с водна риза Commo. Пелетните камини са стилни и атрактивни продукти, които Дека Трейд ООД предлага на изогдни условия за своите клиенти.

Отоплението на биомаса набира голяма популярност през последните години, с което се увеличи и предлагането. Сред многото модели на пазара, ние сме подбрали няколко качествени решения, които могат да задоволят всякакви потребности – тук ще се запознаете с котлите Novatherm, стоманените котли на твърдо гориво и биомаса Pelet Robot и продуктите на гръцкия производител Camino Design – пелетните котли и генератори за топъл въздух PelleTech – висококачествени и иновативни продукти, които заслужават Вашето внимание.

Дека Трейд ООД предлага продуктите на гръцкия производител Camino Design – пелетните котли PelleTech – висококачествени и иновативни продукти, които заслужават Вашето внимание. Това са високотехнологични продукти, които разполагат с най-новите технологии и възможности на съвременните компютърно управлявани отоплителни съоръжения.

Освен котлите на биомаса Pelletech, Дека Трейд предлага и генератори за топъл въздух, чийто производител също е Camino Design. Генераторите за топъл въздух специфични съоръжения, които имат приложение в селското стопанство и промишлеността. И тук залагаме на високите технологии и модерно оборудване, което е гаранция за безкомпромисно качество.

Котлите на течно и газообразно гориво предлагат висока отоплителна мощност и висок коефициент на полезно действие. Тук може да разгледате нашите предложения – стоманените котли на течно и газообразно гориво STG и чугунените котли RS, ON и OM обединени под марката Thermolux.

Алуминиевите радиатори, които предлага Дека Трейд ООД са висококачествени отоплителни тела. Алуминиевите радиатори с модели Kaldo и Kaldus са произведени в Италия от Radiatori 2000. Дека Трейд осъществява директен внос и поддържа на склад големи наличности алуминеви радиатори.

Стоманените панелни радиатори са най-използвания тип отоплителни тела в централните и локални отоплителни системи. Дека Трейд ООД предлага панелните радиатори с марка COMRAD – висококачествени и ефективни радиатори, които са утвърдена и доказана марка на Българския пазар.

Използването на вентилаторни конвектори разширява обхвата и повишава ефективността на системата. Вентилаторния конвектор е универсален продук, който може да се използва както за отопление, така и за охлаждане на помещенията. Дека Трейд предлага вентилаторни конвектори и аксесоари с марката Thermolux – качествено решение от Италия.

Още една група продукти с марката Thermolux. Лирите за баня и аксесоари са продукт произведен в България. Традициите и марката ни задължават да предложим добре познатото високо качество и изгодни цени за нашите клиенти, както за лирите за баня, така и за всички продукти с марката Thermolux

Слънчевите системи придобиват все по-голяма популярност поради ефективността и възможността за реализиране на икономии от все по-скъпия ток. Дека Трейд ООД предлага добре подбрани и балансирани ценово продукти за слънчеви системи – слънчеви колектори, разширителнисъдове, помпи и помпени групи, различни уреди за контрол и регулация.

Предлагаме различни по обем и приложение разширителни съдове, които могат да задоволят и най-специфичните потребности. Дека Трейд ООД работи с избрани производители от България и Европа. Гамата на разширителните съдове се покрива от няколко модела разширителни съдове за отворена система и мембранни разширтелни съдове – плоски и цилиндрични. Освен съдове и за отопление Дека Трейд ООД предлага и разширителни съдове за питейна вода и за слънчеви системи.

Голямо разнообразие от модели автоматични обезвъздушители с различно приложение. Дека Трейд предлага решения от различен ценови клас за всякакви потребности – от бюджетни решения, качествени продукти на водещи производители, до луксозните декоративни обезвъздушители.

В този раздел ще намерите цялата необходима комплектовка за монтажа и експлоатацията на радиаторите в системата – съединения, уплътнения, тапи, редукции и различни крепежни елементи – подови и стенни конзоли за алуминиевите и панелни радиатори.

Циркулационната помпа е важен елемент от отоплителната инсталация – в Дека Трейд ООД ще намерите водещите марки на пазара – Wilo и Grundfos, както и продуктите на Halm – немски производител на качествени продукти в бюджетния клас. Дека Трейд ООД предлага и аварийни токозахранващи източници за циркулационните помпи, произведени в България.

Дека Трейд различни модели термостати, термометри и манометри, както и допълнителни аксесоари за тях. Разполагаме с големи наличности на склад – удери на водещи производители,както и продукти с марката Дека Трейд. Разнообразието от продукти има една обща черта – доброто им качество и надеждна работа.

Предпазните уреди са много отговорен и важен елемент на отоплителните системи. Тяхното качество и надеждност са важна предпоставка за безпроблемната и безаварийна работа на отоплителните системи. Ще намерите при нас различни продукти – от конвенционалните предпазни уреди до специфични продукти в областта.

Дека Трейд предлага различни модели колектори и богата гама от аксесоари за тях. На Ваше разположение са шест вида колектори, колекторни кутии за вграждане и открит монтаж, както и различни редукции, тапи и накрайници.

Радиаторните вентили, предлагани от Дека Трейд ООД са продукт на подбрани производители. Предлагаме качествени бюджетни решения с марката Thermolux, както и висококачествени продукти от водещи Италиански производители – радиаторните вентили на Fornara и Luxor.

Тръбите в отолителната система служат за пренасяне на топлоносителя от топлоизточника до отоплителните тела. Много често, тръбния път остава скрит в стени, подове и други труднодостъпни места – именно това налага използването на качествени материали. Дека Трейд предлага тръби с алуминиева вложка за отоплителни системи с високо качество. Освен тръби при нас ще намерите и различни аксесоари и инструменти – скоби, розетки, пружини, ножици и други.

За разнообразието от тръби за отоплителни системи Дека Трейд ООД предлага и широка гама от фитинги за тръби с алуминиева вложка. Предлагаме на Вашето внимание различни серии фитинги с високо качество изработени от месинг. Ще намерите разглобяеми и неразглобяеми фитинги с марката Sanitary Fittings, продуктите на APE – качество без компромис. Дека Трейд ООД предлага на склад и прес-фитинги на Fornara

За разнообразието от тръби за отоплителни системи Дека Трейд ООД предлага и широка гама от фитинги за тръби с алуминиева вложка. Предлагаме на Вашето внимание различни серии фитинги с високо качество изработени от месинг. Ще намерите разглобяеми и неразглобяеми фитинги с марката Sanitary Fittings, продуктите на APE – качество без компромис. Дека Трейд ООД предлага на склад и прес-фитинги на Fornara, както и универсалните фитинги и адаптори 24*19

Медните тръби са по-скъп, но на практика вечен продукт , с който се изграждат отоплителните и климатични системи. Медните тръби за отопление и климатизация са важно перо от продуктовото портфолио на Дека Трейд ООД. Стремим се да предложим най-доброто качество на изгодни цени.

Фитингите за медни тръби предлагани от Дека Трейд ООД, покриват различни сфери на приложение – при нас ще намерите фитинги от мед за запояване, бронзови и месингови фитинги и преходи, както и все по-използваните компресионни фитинги за медни тръби. Високото качество на продуктите е гарантирано от марките на производителите – Frabo и Tiemme.

за работата с медните тръби и фитинги е необходима специфична техника и консумативи – за спояването на елементите на Ваше разположение са газ и горелки, различни флюсове за [read more=”Прочети още” less=”Скрий”]почистване и припой. [/read]

Неръждаемите тръби са сравнително нов и малко познат продукт на Българския пазар, който обаче има универсално приложение в различни видове системи – отоплителни, слънчеви, водопроводни и други. Работата с неръждаемите тръби и фитинги е лесна и широкото им приложение ги прави все по-предпочитан метод за изграждане на различни видове връзки и системи.

Слънчевите системи придобиват все по-голяма популярност поради ефективността и възможността за реализиране на икономии от все по-скъпия ток. Дека Трейд ООД предлага добре подбрани и балансирани ценово продукти за слънчеви системи – слънчеви колектори, разширителнисъдове, помпи и помпени групи, различни уреди за контрол и регулация.

В този макар и малък раздел сме подбрали висококачествени продукти от водещи производители. Специфичността на инсталацията предполага липсата на всякакви компромиси с качеството, затова предлагаме продуктите на Fornara и Itap. Ще намерите и разнообразие от гъвкави съединения за газови инсталации – различни размери и дължини.

Тръбната изолация от разпенен полиетилен е широко разпространен и евтин начин за изоалция на водопроводни и други тръби. Дека Трейд предлага различни размери и дебелини тръбна изолация от разпенен полиетилен, които поддържа на склад.

Изолацията от микропореста гума с марка Isopipe е висококачествен продукт с ефективни топлоизолационни свойства. Дека Трейд предлага широка гама от размери и видове тръбна и листова изолация с марката Isopipe.

Вентилация

високото качество и добрите търговски условия, които предлага Дека Трейд ООД, правят фирмата предпочитан партньор и надежден доставчик. Разполагате с избор от различни дължини, размери и модели алуминиеви въздуховоди и неръждаеми димоотводи, съединения и редукции за тях.

имаме възможността да предложим на Вашето внимание много модели продукти с Европейски произход. Разчитаме на добре подбраната гама от модели, които поддържаме на склад, за да задоволим потребностите на нашите клиенти.

тук ще откриете най-разпространените и изоплзвани модели на Украинския производител. Различни модели битови вентилатори, индустриални модели с голям дебит, вентилатори за горещ въздух и други.

Дека Трейд ООД предлага и поддържа на склад изключително качествени решения за изграждането на комини и димоотводни инсталации. Високото качество и европейски произход, съчетани с изгодна цена и възможност за бърза доставка правят Вашият избор повече от лесен.

Aliberti е производител с традиции и доказано име. Дека Трейд ООД е дългогодишен партньор на Aliberti. Техните продукти са добре познати и предпочитани от нашите клиенти – битови вентилатори с различно приложение и индустриални вентилатори с голяма мощност и дебит.

Оборудване за баня

Тук можем да предложим продукти, отговарящи на всякакви потребности. При нас ще намерите широка гама смесители различен клас и модел- от бюджетните серии до луксозни качествени смесители на утвърдени европейски производители, дизайнерски ръчни душове и аксесоари за тях, резервни части за смесители и други продукти.

Представяме ви продуктовата гама на един качествен производител и надежден партньор на Дека Трейд ООД – фирмата Nova Plastik. Високото качество изгодните цени правят продуктите предпочитан избор на все повече клиенти и потребители. Нашата номенклатура се допълва от избрани продукти на европейски производители – гофрираните връзки за сифони и други.

освен пластмасовите сифони и гофрирани връзки за мивка, Дека Трейд ООД предлага и различни модели месингови сифони – от стандартните модели до дизайнерски продукти за луксозно обзавеждане. В напълно съответствие с политиката на фирмата и в този раздел ще предложим качествени продукти с отлични търговски условия.

Подовите сифони са важен елемент за отводняването на помещението и неговото качество е пряко свързано с комфорта и удобството при използването на банята. Освен това подовия сифон има и чисто декоративна функция – затова е важно, избирайки нашите продукти да може да разчитате едновременно на качество и на стилната визия на продукта.

Дека Трейд ООД предлага на склад разнообразие от модели разтегателни горфирани връзки за тоалетни чинии, различни дължини от модели с фиксиран размер, както и допълнителни аксесоари за тях. Подбрали сме продукти от европейски производители, както и продукти на Nova Plastik.

И в този раздел, основния акцент попада върху продуктите на Nova Plastik – различни модели тоалетни капаци и казанчета, както и оборудване за тях от същия производител. В раздела сме подбрали и различни други продукти и аксесоари за тоалетни казанчета.

Продуктите на фирмата са добре познати на Българския пазар. Санитапласт АД е утвърдено име и наш търговски партньор, с който Дека Трейд ООД има изградждани дълги години отношения. В раздела са включени различни модели тоалетни казанчета, капации, резервни части и аксесоари за тях.

В раздела има продукти като дозатори, четки за тоалетни чинии, кошчета за баня и други аксесоари. Освен тях ще намерите и крепежни елементи за санитария – комплекти за монтаж на тоалетни чинии, мивки за баня и други.

Представяме ви изключително качествена серия продукти, предназначена за обществени санитарни помещения. Тук ще намерите кранове с времеви механизъм за тоалетни, писоари и умивалници. Продуктите са високо качество, гарантирано от производителя – Италианската фирма Remer.

Строителна химия

Предлагаме висококачествени силикони и полиуретанови пяни с различно приложение. Продуктите на Elastotet са добре познати на европейския и световен пазар, а отскоро и в България, благодарение на съвместните ни усилия.

Продуктите на Elastotet печелят всеповече популярност и доверие сред потребителите. Полиуретановите уплътнители с различно приложение не правят изключение от високото качество на марката. Дека Трейд ООД се стреми да разширява непрекъснато гамата на своите продукти, за да задоволи потребностите на своите клиенти.

Дека Трейд ООД предлага различни монтажни, полиуретанови и епоксидни лепила за всякакви приложения. Отново работим с качествените продукти на Elastotet.

Спрейовете Quantum са високопокривни бои под формата на спрей, Дека Трейд ООД предлага широка цветова гама с над 50 цвята и различни типове бои – акрилни, металик ефекти, флуоресцентни бои, грундове и термоустойчиви бои.

Техническите спрейове с марката Quantum покриват широка гама спрейове с различно техническо приложение. Подходящи са за домакинството, както и за професионална употреба. Дека Трейд ООД предлага складови наличности и изгодни търговски условия за продуктите на Elastotet.

В този раздел сме подбрали различни продукти свързани със строителството и строителната химия за бита и промишлеността. Тук ще намерите стъклофибърна мрежа, различни видове тикса, продукти на химическата индустрия за бита.

logo

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

              ПРИ ПОЛЗВАНЕ НА УЕБСАЙТ НА ДЕКА ТЕЙД ООД 

 

„Дека Трейд“ ООД, ЕИК 126047182, със седалище и адрес на управление: Пловдив, бул. Васил Априлов 170 („Дека Трейд“ или „ние“), с настоящото имаме за цел да ви осведомим за това как ние, като администратор на данни, обработваме вашите лични данни в процеса на нашите взаимоотношения при ползването на нашите уебсайтове.

 

1.      Обработване на данни съгласно настоящите правила

Тези правила се прилагат спрямо обработването на лични данни на посетители и потребители на нашия уебсайт: http://decatrade.bg/new/ (подолу общо „уебсайт“).

  1. Каква информация събираме за вас?

В процеса на нашите отношения, ние събираме и обработваме ваши лични данни (като напр. информация, предоставена от вас при попълване на различни форми и формуляри на уебсайта, при контакт по телефон, кореспонденция по имейл или по друг начин). Това включва информацията, предоставена от вас при регистрацията на уебсайта, при ползване на услуга/функционалност на уебсайта, коментар или друга ваша активност на уебсайтаи др., както и когато съобщавате за проблем с нашия уебсайт. Информацията, която ни предоставяте, може да включва име, адрес, имейл адрес, телефонен номер, профил, снимка, възраст, дата на раждане, пол и др.

Ние няма да събираме или обработваме чувствителни лични данни, свързани с вас (като напр. религиозна или етническа принадлежност, политически възгледи, здравословно състояние, сексуална ориентация), освен ако: (а) чувствителните лични данни са от значение за конкретната цел, за която обработваме личните данни; (б) когато сме задължени по закон; и/или (в) ако сте ни предоставили отделно изрично съгласие за това.  Прочети още..