office@decatrade.bg
(032) 905 380

Нашата история

Дека Трейд ООД е семейна компания създадена през 1992 г. като един от първите вносители на италиански стоки на българския пазар и пионер в дистрибуцията на водещи български производители на битова и промишлена арматура . В следствие на нашето развитие се разгръща и нашата номенклатура, като днес тя достига 5000 артикула от над 50 производители от цял свят, включително и артикули от собствено производство. От началото до днес нашата мисия обаче остава същата, а именно да се променяме и развиваме така че винаги успешно да удовлетворяваме променящите се нужди на нашите клиенти.

about2
about1

Дека Трейд днес

 Вече 27 години ние продължаваме ежедневно да се променяме и усъвършенстваме, за да постигнем перфектната комбинация от гъвкава ценова политика, коректно обслужване и богата гама от над 5 000 артикула доставени от производствените помещения до нашите потребители. Дългогодишният ни опит и целеустремени усилия за постигане на поставените цели ни позволиха да спечелим стабилни позиции на българския пазар, утвърждавайки се като една от водещите компании в бранша. Качеството за нас винаги е бил основен приоритет, затова артикулите, предлагани от Дека Трейд ООД, са произведени посредством модерни технологии от специализирани фирми и са с гарантирано качество, отговарящо на приетите от Европейската общност стандарти. Директният внос, извършван от фирмата, е допълнителна гаранция за техния произход, а поддържаната складова наличност на артикулите спомага за бърза и ефективна доставка. Екип от професионалисти е винаги на разположение да намери отговор на нуждите на клиента, боравейки със съвременни методи на обслужване и обработване на поръчките. Ръководени от желанието за постоянно усъвършенстване и удовлетворяване на нуждите на нашите клиента, днес ние продължаваме да обогатяваме продуктовото си портфолио и да разширяваме своята дейност с цел утвърждаване на лидерските си позиции и дългосрочното бизнес сътрудничество с всички настоящи и бъдещи партньори.

Търговска мрежа

През изминалите години ние насочихме усилията си и към създаване на широкообхватна дистрибуционна мрежа на територията на страната, която да гарантира разпространението на нашата продуктова гама. Благодарение на добрата мобилност и дистрибуционна политика съобразена с непрестанно променящите се нужди на клиентите, нашите стоки са достъпни във всяка точка на страната.

karta
автопарк

Логистика

Нашият опит през годините ни показа, че клиента цени не само качеството на продукта, а и комплексната услуга, която получава. Затова ние в Дека Трейд се стремим да предоставим както качество на продукта, така и на услугата по доставка. Нашият екип от висококвалифицирани служители и поддържан собствен автопарк ни позволява да предоставим пакет от висококачествени продукти и услуги.