office@decatrade.bg
(032) 905 380
Decatrade > Новини > Актуално > Италиански радиаторни вентили от Fornara SpA

Италиански радиаторни вентили от Fornara SpA

Posted by: admin
Category: Актуално

Fornara SpA е основана през 1979 г. и сега е разположена на площ от около 4.000 кв.м. За да задоволят нуждите наклиентите,голяма част отпродуктите на Fornara са заслужилинай-важните международни признания. Контролът на качеството, действащ по време на всички производствени процеси, заедно с високото ниво на квалифицирана работна сила,позволява Fornara винагида предоставя на пазарависококачествени и надеждни продукти. Работата посглобяването се изпълнява отвисокотехнологични машини, които позволяват тестване преди пакетиране.

Радиаторните кранове са предназначениза отоплителни системи с големи отоплителни тела или конвектори, които имат нужда от по-голям дебит на топлоносителя. От тяхното качество зависи до голяма степен ефективността на отоплението и комфорта в дома. Радиаторният кран представлява спирателен вентил с ръкохватка и адаптор за многослойна тръба. Радиаторните кранове на Италианската компания Fornara се отличават с изключително високо качество, поради което тялото на радиаторния кран е прецизно изработено до най-малкия детайл, спирателния механизъм е надежден и холендровата връзка е добре уплътнена и удобна за монтаж.

———————————————————————————————————————————

За повече информация относно нашия италиански партньор Fornara SpA можете да посетите сайта на Форнара на http://www.fornaraspa.com/default.htm и да разгледате останалите ни предложения на https://decatrade.bg/wp-content/uploads/2020/05/Deca-trade-2020-отопление.pdf.