(032) 905 380
Decatrade > Новини > Актуално > Край на отчитането по домовете – eдноструен водомер с модул за ДИСТАНЦИОННО отчитане B-METERS

Край на отчитането по домовете – eдноструен водомер с модул за ДИСТАНЦИОННО отчитане B-METERS

Posted by: admin
Category: Актуално

Водомерът на B-METERS модел GSD8-RFM (DN 15 и DN 20) е едноструен водомер, чиято долната част е изработена от неръждаем месинг, а горната от устойчива пластмаса. Водометър се предлага във вариант защ студена вода (0,1 ° C-50 ° C) и за топла вода (30 ° C-90 ° C). Модел GSD8-RFM е битов водомер, който се употребява най-често за апартаменти, къщи, магазини и офисни сгради.

Отчитането на данните се извършва посредством кабел или безжична връзка. Всичко това е възможно благодарение на патентована от B-meters технология, която улеснява значително събирането на данните, без да ангажира излишно потребителя. Тенденцията е в бъдеще да се разширява все повече приложението на водомерите с дистанционно отчитане на данните. Водомер B-meters е произведен от едноименната италианска фирма (B-meters), доказано име на европейския и световен пазар с традиции, което гарантира качество и надеждна и безпроблемна работа на водомера. Разгледайте и другите ни предложения от доказания производител на водомери B-METERS na https://decatrade.bg/артикули/.