office@decatrade.bg
(032) 905 380

! НОВО – Шлаухи за душ FLEXITUB

Posted by: admin
Category: Нови предложения

Представяме Ви нашия партньор FLEXITUB, S.L. – млада и динамична компания, основана през 1987 г. в Барселона. Компанията FLEXITUB, S.L.  е пионер в този сектор в Испания и е добре позната на българския пазар като производител на гъвкави връзки.  Националното и международно развитие на FLEXITUB, S.L.се основава на постоянен растеж, включващ непрекъснато разширяване на производствените съоръжения, за да бъде възможно адаптирането на най-сложните и модерни системи за качество. Благодарение на тези усилия, производителят гарантира безопасността на продуктите в производствения процес и чрез изпълнение на всички разпоредби за производство, сертифициране и контрол на качеството. За изпълнението на всички тези изисквания FLEXITUB, S.L.се ангажира с поддържане на система за управление на качеството съгласно модела на UNE-EN-ISO 9001: 2015.

До този момент за нашите клиенти FLEXITUB, S.L.е познат само като производител на висококачествени гъвкави връзки, но днес имаме удоволствието да ви представим НОВИТЕ ни предложения –ШЛАУХИ ЗА ДУШ от FLEXITUB, S.L.!!!

Шлаухите за душ с марка FLEXITUB, S.L се отличават от останалите продукти на пазара със своята anti-twist технология, която не позволява усукване по време на ползване. Край на неудобството с новите ни предложения от FLEXITUB, S.L. Нещо повече – продукта притежава луксозна индивидуална опаковка, която ще привлече вниманието на всеки клиент.