office@decatrade.bg
(032) 905 380
Decatrade > Новини > Актуално > НП 3 – Удобно и лесно за монтаж тоалетно казанче от българския производител Санитапласт АД.

НП 3 – Удобно и лесно за монтаж тоалетно казанче от българския производител Санитапласт АД.

Posted by: admin
Category: Актуално

Санитапласт АД съществува като предприятие от 1987 год., бивш цех на предприятие от МПБУ “Шумен”. Намира се на 8 км от втората столица на България – Велики Преслав, в село Драгоево, върху площадка с площ 16 дка. Първоначално предметът на дейност е бил производство на стоки за бита от пластмаса за вътрешния пазар, като по-късно предприятието се ориентира към производство на санитарни изделия. С високото си качество, функционалност и модерен дизайн продуктите на Санитапласт АД са утвърдени на българския пазар и са търсени в търговските мрежи.

НП 3 е тоалетното казанче предназначено за нисък монтаж на стена, произведено в България от Санитапласт АД. Казанчето е с изчистен и модерен дизайн, изцяло изработено от пластмаса, леко, удобно и лесно за монтаж. В него ще намерите пълен комплект арматура, необходим за работа на казанчето. Тоалетното казанче е с едностепенен изпразващ механизъм и странично изведено пълнещо устройство. Извода може да бъде отляво или дясно на казанчето, като присъединяването с гъвкавата връзка за чистата вода е 3/8″.

Технически параметри:

Максимално работно налягане1.0 MPa
Габаритни рамери390/410/145 мм
Маса1,9 кг
Максимален обем7,0 л.
Нисък монтаж на стенаДа
Присъединителен размер3/8“
ЦвятБял, Мрамор, Бежов, Егейс, Лазур
  

Този и още артикули за оборудване на баня ще намерите на https://decatrade.bg/wp-content/uploads/2020/05/Deca-trade-2020-баня-1.pdf.