(032) 905 380
Decatrade > Новини > Актуално > Grundfos – Решението на всяка предизвикателство на водата

Grundfos – Решението на всяка предизвикателство на водата

Posted by: admin
Category: Актуално

Grundfos е датска фирма – един от водещите производители на водни помпи в света. Фирмата е създадена след края на втората световна война в малкото датско градче Бйерингбро (Bjerringbro) от датския инженер Пол Дю Йенсен (Poul Due Jensen). През годините Грундфос се превръща в един от водещите производители на водни помпи в света. Бустер помпи от групата UP, потопяемите сондажни помпи от серията SQ, хидрофорни системи от сериите JPA и MQ са трите основни продуктови групи, които предлага датския производител Grundfos.

Потопяемите помпи Grundfos SQ предлагат широк диапазон от производителност, което улеснява намирането на модел, който да подхожда на вашите индивидуални изисквания. SQ е компактна 3″ многостъпална центробежна помпа, която може да се монтира в отвор, който няма нужда да е по-голям от самата помпа. Със своята вградена електроника SQ помпите са много лесни за монтиране и работа. Те гарантират надеждно водоснабдяване по всяко време. Снабдени с мотори с постоянен магнит, тези гъвкави и компактни помпи предлагат отлични нива на ефективност и осигуряват напор на помпата до 200 m. Ако помпата SQ е свързана с табло за управление Grundfos CU 301, товa позволява създаването на водоснабдяване с постоянно налягане.

Приложения:

Помпите SQ/SQE са подходящи както за непрекъсната, така и за периодична работа за най-различни приложения:

  • Снабдяване с вода на нивото на земята – частни жилища, малки хидротехнически съоръжения, малки системи за напояване
  • Трансфер на течности в резервоари
  • Усилване по налягане
  • Приложения за околната среда – изпомпване за целите на екологията или водни проби
  • Гаражи и бензиностанции.

 

Помпата MQ е предназначена за водоснабдяване и усилване по налягането:

  • в частни жилища
  • в къщи и вили
  • в стопанства

Помпата е подходяща за изпомпване на питейна и дъждовна вода.

Останалите предложения от датския производител Grundfos можете да намерите на https://decatrade.bg/wp-content/uploads/2020/05/Deca-trade-2020-водопровод-1.pdf.